Интимно

Любовен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

Стрелците ще привличат погледите към себе си

28.01.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Възползвайте се от положителните вибрации на Венера. Това е време, в което ще се чувствате по-привлекателни и ще излъчвате привлекателност. Всичко това ще бъде забелязано от противоположния пол. Седмицата е благоприятна както за обвързаните Стрелци, така и за тези, които търсят любов.

Козирог

Козирози, ще прекарате по-голямата част от седмицата в романтично колебание дали да разкриете емоциите пред човек, който ви вълнува. Най-вероятно срамежливостта ви ще ви възпре, но не и след неделя. Тогава Венера ще се придвижи към знака ви и ще остане там до 1 март. Вашата увереност в любовта ще се повиши.

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очаква изненада на социално събитие, на което може да се запознаят с интересна личност, която да направи романтичен жест към тях. Обвързаните представители на зодията може да проявяват ревност към половинката си. Има ли за какво?

Риби

Рибите ще разговарят много с половинката си, обсъждайки теми, които засягат само двама им. Искате да запазите дискретност. Комуникацията ще е ключова към вашето сближаване.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
*** , osobeno za bliznaka...govoria bez tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време