Интимно

Ранни признаци, че бракът ви ще се получи

Сигнали, издаващи бъдещо щастие

01.02.2019г. / 07 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Разводът е един от най-големите страхове, когато се стигне до встъпване в брак. Двойките неминуемо се питат вътрешно дали са направили правилния избор, дали всичко ще бъде наред в бъдеще. Дори да са сигурни, че са срещнали любовта на живота си, винаги има една малка капчица на съмнение, която се промъква в съзнанието.

25 тайни за щастлив брак

Това е напълно нормално. Съвместният живот поднася такива изненади, че човек не може да е сигурен в нищо. Но пък има някои ранни сигнали, появяващи се във връзката, които нашепват, че бракът ви ще бъде успешен и че сте открили вашата истинска половинка. Радвайте се! Ето ги и тях.

Вие приемате тотално и безрезервно различията си

Един от може би най-важните показатели за успеха на брака е приемането. Колкото по-отворени сте към различията си, толкова повече щастие ви очаква. Обикновено едно от нещата, които съсипва отношенията е стремежът на единия партньор да промени другия или взаимните нападки от страна и на двамата. Това е истински пагубно за брака в дългосрочен план.

Обичате се безгранично

Когато съпругът ви ви приема такива, каквито сте и обратно, следващата стъпка към щастието е безусловната любов. Тя вирее и се развива, когато няма обстоятелства, психически или емоционални, които да я сриват. Щом се обичате безгранично, имате нужда един от друг и не се чувствате добре, когато любимият ви е далеч от вас, това е добър признак на здрав съюз.

Приемате неговото минало, както и той вашето

Много двойки стигат до конфликти и разриви, обвинявайки се за грешки в миналото. Ако например знаете, че предишната връзка на партньора ви е приключила заради изневяра, вие проектирате страховете си в сегашно време, показвайки му, че му нямате доверие. Изравянето на скелети от гардероба, погребани в миналото могат да доведат до неуспех за брака ви.

6 признака на нещастния брак

Всеки от вас поставя другия на първо място

Какво по-хубаво от това да знаеш, че си обожаван от половинката си и че можеш да си сигурен, че в добро или лошо си на първо място в неговото съзнание.

Общувате с любов

Дори когато се карате, вие го правите по начин, който да не обиди или нарани другия. Това е чудесен признак на хармония и взаимно уважение, които са от изключителна ценност и са важна основа за брака.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
ima samo edin muj s kogoto jelaia da se slu4i tova , bez da tulkuvame slujebno ili s drugi nameci za rabota. mujut , kogoto obojavam i 4akam mi e kazal da go 4akam kogato izleze ot aktivna kariera.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар