Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 февруари

Марс и Уран ще повлияят на любовта

11.02.2019г. / 11 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще осъзнаят колко ценна е половинката им. Тя или той вероятно се грижи и за най-малките неща в ежедневието ви, а всичко това ви кара да се чувствате така, сякаш не можете да живеете без него/нея. Това е чудесно, ако сте в здравословна връзка, където и двамата правите неща един за друг, оценявате усилията си и всеки допринася за любовта. Очаква ви прекрасна седмица, Лъвове.

Любовен хороскоп за февруари 2019

Дева

Венера, планетата на любовта и отношенията, сега е във вашия сектор на любовта. Ако сте необвързани, има шанс да срещнете интересна личност. Този човек може да е по-зрял, да имате по-голяма възрастова разлика. Ще намерите много общи неща помежду ви. Обвързаните Деви да не забравят за романтиката, все пак е седмицата на Свети Валентин.

Малките неща, които правят връзката неразрушима

Везни

Възможна е внезапна промяна във връзката ви. Марс и Уран ще се обединят във вашия партньорски сектор, което ще доведе или до искрящи полети, или до неща, които няма да ви се харесат. Трудно е да се предскаже, защото Уран може да направи изненади. Бъдете готови и за хубави и за разочароващи моменти.

Скорпион

Марс ще навлезе в сектора на вашите партньорства, където ще остане до 31 март. Тази планета има невероятна енергия. Ако с любимия човек сте екип и имате общи цели, тогава наистина ще имате невероятна сила като двойка. Но в случай че не успеете да насочите тази енергия, може да започнете да водите война един срещу друг.

Коментирай