Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 февруари

Марс и Уран ще повлияят на любовта

11.02.2019г. / 11 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Искрите летят в любовния ви живот, уважаеми Стрелци! Марс и Уран обединяват сили във вашия романтичен сектор и наистина ще затоплят тази област от живота ви. Ако търсите нова любов, може да има приятни изненади за вас. Дори и да се окаже кратка история, със сигурност ще се развълнувате. Изненади могат да очакват и обвързаните представители на зодията.

Ако можете да отговорите с „Да“, значи сте в щастлива връзка

Козирог

Марс ще се премести в зоната на вашата графика, свързана с романтиката и удоволствието, и преди да го осъзнаете, в живота ви може да се появи някой, с когото да се насладите на чудесна връзка. Ще има раздвижване и по отношение на секса. Всъщност, излъчването ви ще привлече погледите на противоположния пол към вас. Ако вече се срещате с някого, интимният ви живот ще стане по-интересен. Насладете се на хубавите моменти.

Водолей

Думите ще излизат бързо от устата ви, затова внимавайте как общувате с половинката си, за да не я нараните. Може да почувствате неконтролируемо желание да кажете нещо, но все пак може да нямате способността да представите думите си по начин, по който той или тя ще се почувстват удобно. Поведението ви може да се окаже дори отблъскващо.

Риби

Важно е необвързаните представители на зодията да бъдат по-социални. Вашите приятели може да ви срещнат с интересна личност, с която веднага да си допаднете. Той или тя може да докосне сърцето ви по необикновен начин. Ако вече имате половинка до себе си, отдайте се на романтика.

Коментирай