Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари

Любовта няма да бъде скучна

19.02.2019г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Финансите и кариерата вероятно ще са по-приоритетни за вас, отколкото любовта. Звездната енергия, която се случва сега ще ви помогне в работен план. Но това не означава, че нищо няма да се случи в любовта. Обвързаните Стрелци може да имат объркващ разговор с партньора. Дали и двамата не живеете във фантазия, а не в реалността?

Козирог

Излъчването и привлекателността ви ще ви направят трудни за устояване за представителите на противоположния пол. Дори не осъзнавате колко сте забележителни. Най-хубавото е, че ще има някого, с когото любовните искри няма да останат скрити.

3 секс пози за незабравим женски оргазъм

Водолей

Ако се намирате във връзка ще имате желание да споделите с любимия човек своите интимни желания. Ще изпитвате едновременно копнеж, но и срам, а няма от какво. Време е да дадете свобода на своите желания и да ги удовлетворите, особено ако партньорът ви е човек, на когото може да се доверите.

Риби

Обрат в любовта ще ви накара да се почувствате объркани. Също така ще можете да изразите себе си пред партньора си по начин, който не сте възнамерявали да направите. Бъдете наясно как могат да въздействат думите ви. Ако сте доволни от връзката си, това от което не се нуждаете в този момент е нереалистичното ви очакване за съвършенство на вашата любов.

 

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 5 години )
osobeno za bliznaka - vupreki vsi4kite mu kompromisi i gotovnost za otbor , malkia mi bliznak be6e othvurlen ot brutalen vezna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар