Интимно

Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари

Любовта няма да бъде скучна

19.02.2019г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Венера, Сатурн и Плутон ще направят така, че тази седмица да има изравняване на енергиите. Всеки представител на зодиака ще се почувства по някакъв начин приобщен по въпросите свързани с любовта. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще бъдат изправени пред две възможности. Ако половинката ви е подкрепяща, винаги до вас, то тази седмица отново ще покаже своята съпричастност. Не забравяйте да споделите колко е важна помощта му. За други, чиято връзка се е превърнала в рутина, които се чувстват сякаш захранват постоянно половинката си, а не получават нищо, ще дойде време за промяна.

7 неудобни въпроса за вагината

Телец

Пълнолунието във вашия сектор на романтиката във вторник ще направи любовния ви живот по-интересен. Огледайте се, възможно е някой с когото работите да изпитва силни чувства към вас, но да не може да ги разкрие или пък изненадващо да ви даде знак. Вие ще се почувствате поласкани. Без значение дали сте обвързани или не, любовта ще ви радва по един или друг начин.

Близнаци

За обвързаните Близнаци седмицата може да се превърне в значителна игра на власт, особено ако половинката ви реши да контролира финансите ви. Но ако сте от тези двойки, които си помагате в домакинството, тогава е възможно да се възползвате от съвместна финансова инвестиция. Преминете от чувство за надмощие до осъзнаване, че заедно сте силен отбор.

Ако искате да сте щастливи, не очаквайте тези 5 неща от другите

Рак

Нивото на ангажираност което имате към партньора си заслужава похвала, но тези дни ще се почувствате така, сякаш поемате повече отговорности, а не сте в състояние да се справите с този товар. Ако смятате, че той или тя не дава достатъчно от себе си, време е да изравните мащаба. Бъдете открити, но не агресивни и споделете това, което ви тревожи.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 5 години )
osobeno za bliznaka - vupreki vsi4kite mu kompromisi i gotovnost za otbor , malkia mi bliznak be6e othvurlen ot brutalen vezna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време