Интимно

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Някои са доста глуповати

21.02.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Грешката на мъжете Везни е, че те нямат никакви планове, когато се запознаят с жената, която харесват. Спонтанните срещи за тях винаги са съпроводени с „Какво искаш да правим?“. Като цяло планираните им срещи са по-успешни.

Скорпион

Това, което може да покаже мъжа Скорпион в лоша светлина е, че той се държи като „претоварен“ с тестостерон. Никоя жена не би искала да има в компанията си мъж, който си върти очите разглеждайки жените наоколо или такъв, който не спира да демонстрира физическо превъзходство с перфектни форми.

Стрелец

Когато един мъж стрелец бива привлечен от една жена, той става истински тийнейджър. Може да започне да заеква, почервенява, мислите му са накъсани, а от всичко това може да забрави да покаже колко много ви харесва.

Козирог

Мъжът Козирог е притеснителен, когато е привлечен от една жена. Напрегнатост, скованост, прекалена сериозност... Такова впечатление оставя, а жените търсят приятна компания, в която да се забавляват.

Водолей

Мъжете Водолеи могат да бъдат забавни, умни и очарователни, но ако ви харесват, могат да изглеждат като че ли не са толкова заинтересувани от вас. Вместо това са склонни да прекарват повече време в проверка на социалните мрежи, правейки се на велики. Никоя жена не иска да се съревновава със социалните мрежи, нали?

Риби

Проблемът на мъжа Риби е, че той се представя като идеалния приятел и не показва по никакъв начин, че се интересува от нещо повече от жената срещу себе си. Понякога не изразяват емоциите си, което е малко объркващо, защото не знаеш дали си отишла на приятелска или на любовна среща.

Коментирай