Интимно

Любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Ще има промени в любовта

25.02.2019г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Поведението на партньора ви ще ви подейства разсейващо. Той или тя може по някакъв начин да променят вашата романтична рутина. Но не се тревожете. Ще се отвори вратата към фаза на красива хармония, която ще продължи през по-голямата част от март. Ако случайно се срещате с някого, от това може да излезе сериозна връзка.

Дева

Ако сте обвързани, любимият човек ще бъде откровен с вас, споделяйки ви, че по някакъв начин се чувства пренебрегнат във връзката ви. Вие няма да го приемете с усмивка. Но възможно е и да ви сподели, че е преминал през лична криза, за която не сте подозирали. Бъдете готови за всичко, но не реагирайте емоционално и с тежки думи.

3 стратегии, които несигурните мъже често разиграват

Везни

Любовният ви живот е на път да предприеме неочакван обрат. Ако сте във връзка, тогава може да се случи нещо, което да промени ситуацията с любимия човек. Това може да е всичко, няма как да се предскаже. В края на седмицата ще се усеща хармония помежду ви. Ако случайно сте имали разногласия, сега би трябвало да може да ги разрешите. За необвързаните Везни, любовта е на път да ги изненада.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да внимават с думите си, защото може да кажат нещо, за което ще съжаляват на по-късен етап. Когато почувствате необходимост да кажете нещо на половинката си се запитайте дали е необходимо да го правите, какво ще доведе след себе си. Ако отговорите ви са положителни, тогава сте свободни да продължите. Но ако се колебаете, изберете по-благоприятно време за комуникация.

Коментирай