Интимно

Любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Ще има промени в любовта

25.02.2019г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако мислите, че любовта не струва нищо, помислете отново. Цената, която плащате за романтиката, може да е по-висока, отколкото сте си представяли. Срещате ли се с някого, който не си заслужава времето и емоциите ви? Ако е така, то тази седмица ще осъзнаете, че заслужавате повече. Този човек може да се възползва от вас по някакъв начин (финансово, физически, емоционално). Време е за промяна.

Козирог

Вероятно сте положили усилия, за да запазите спокойствието в отношенията си, но тази седмица ще е повратна точка за любовта. Венера и Уран ще доведат до неочаквана промяна на посоката. Колкото повече се опитвате да се придържате към взаимоотношения извън нуждите на сигурността, толкова по-лошо може да се усети тази промяна. Но ако успеете да останете непривързани към резултата или посоката на вашата любовна връзка, да не влагате емоции и просто да го преживеете, ще бъде добре за вас.

7 неудобни въпроса за вагината

Водолей

Венера ще бъде „драматична“. Ще има раздвижване в любовния ви живот. Ако досега сте били като „невидими“ за представителите на противоположния пол, сега може да се наложи да избирате между няколко възможности за евентуален партньор. Кой ли ще спечели вашето внимание?

Риби

Неприятната ситуация между вас и половинката ви може да подложи на изпитание връзката ви. Ако връзката ви е солидна ще разберете, че се налага да направите промени, за да продължите да се развивате като двойка. Възможно е обаче да решите да си дадете малко почивка, за да премислите добре нещата и това от какво се нуждаете в любовта.

Коментирай