Интимно

Любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Ще има промени в любовта

25.02.2019г. / 13 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица Слънцето и Марс ще бъдат в благоприятна позиция. Това може да повиши любовното желание, както доверието и страстта към партньора. Не са изключени разногласия, преосмисляне на връзките. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

По отношение на любовта, тази седмица Овните ще се чувстват като отхвърлени, объркани. Може би вашата половинка ще направи нещо, което ще ви накара да се замислите по въпросите свързани с връзката ви. Вероятно това поведение на любимия човек е временно. Ще бъдете съсредоточени върху изграждането на основа на истинско приятелство с него. Тъй като нямате нужда от драма, не усложнявайте нещата.

Телец

Вълнуваща седмица предстои за Телците. Възможно е в живота ви да се появи някой, който да разтърси вашия свят физически и духовно. Възможно е тази личност да окаже и важна роля по отношение на кариерата ви, да се роди обща бизнес идея.

Кога ще се появи правилният човек в живота ни?

Близнаци

Точно когато сте се примирили със скуката във вашия любовен живот, Вселената ще реши да ви изненада. Това важи и за обвързаните и за необвързаните Близнаци. Ще имате желание да експериментирате в спалнята. Любовният ви живот определено няма да бъде само ванилов сладолед. Насладете се на разнообразието!

Рак

Поведението на партньора ви ще бъде напълно непредсказуемо през по-голямата част от седмицата, ето защо не се натоварвайте да се опитвате да разберете неговата или нейната мотивация. Това само ще навреди на емоционалното ви състояние. В края на седмицата еротичната ви енергия ще подобри нагласата ви един към друг.

Коментирай
Свободно време