Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 март

Очаква ни интересна любовна седмица

03.03.2019г. / 07 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Необвързаните Стрелци ще бъдат достатъчно мотивирани да намерят нова любов, ето защо те ще бъдат по-социални и готови за нови познанства. Хубавото е, че вашето позитивно излъчване няма да остане незабелязано. Но ако се намирате във връзка, с любимия човек може да се наложи да се справите с конфликтни ситуации. Внимавайте как използвате думите си един към друг.

Как да извлечете максимума от фазата на опознаване във връзката

Козирог

Ако в последните дни ви е било трудно да вземете дадено решение за любовта, то тази седмица определено ще ви бъде по-лесно. Венера влиза във вашия комуникационен сектор и във вторник ще намерите търсени отговори. Ако сте необвързани, бъдете отворени към нови запознанства и срещи.

7 правила на любовта от Хули Леонис

Водолей

Марс ще окаже силно влияние върху вашия сексуален живот. Ще имате повече възможности за флирт, а в спалнята ще преоткриете своята сексуалност. Ако се намирате в сериозна връзка, с любимия човек може да направите обща инвестиция в недвижим имот.

Риби

Тази седмица Меркурий ще се насочи директно към вашия знак. Облаците край вас ще започнат да се разсейват и вие ще излъчвате любов и магнетизъм. Венера ще допринесе за това изпратените към определен човек знаци, както и неговите към вас да станат кристално ясни. Ако търсите любов, това е седмица, в която можете да спрете да търсите, защото има вероятност да привлечете към себе си нов партньор.

Коментирай