Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 март

Ще има объркване в любовта

11.03.2019г. / 10 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

За Стрелците любовта също няма да върви особено гладко. Възможни са противоречия с партньора, дори да сте в пълно несъгласие по определени въпроси. Всичко, което трябва да направите, е да отворите очите си и да видите перспективата на партньора си. Разрешете споровете по мирен начин.

3 зодии, които са трудни за обичане

Козирог

Козирозите ще се радват на приятни моменти в спалнята. Това ще се дължи на Марс, планетата на сексуалността, която сега се движи във вашия сектор на романтиката. Той ще заеме добра позиция към Сатурн, който сега е във вашия знак. Отдайте се на страстите си!

Водолей

Меркурий сега е ретрограден в сектора на вашите доходи и в четвъртък ще бъде съвсем съвпадащ със Слънцето, владетелят на вашия партньорски сектор. С любимия човек ще трябва да се справите с някои финансови въпроси, да поемете по-голяма отговорност за тях.

Да обичаш някого от зодия Риби

Риби

Тази седмица ще трябва много да внимавате с думите и действията си, особено по отношение на любовта. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Ако допуснете грешки в комуникацията, след това ще трябва да ги поправите. А дали не допускате едни и същи грешки отново и отново?

Коментирай
Свободно време