Интимно

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Промени в любовта

25.03.2019г. / 10 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Там, където някога е имало проблеми, сега с любимия човек ще намерите решения, особено ако това се касае за парите и интимността. Ще усетите влиянието на Меркурий и Венера. Това ще ви помогне да споделите с партньора си от какво се нуждаете, какво искате да постигнете във вашата връзка. Хубавото е, че и двамата ще имате желание да работите върху връзката си.

Дева

Обвързаните Деви ще успеят да разрешат дилема, която по някакъв начин е застрашавала връзката им. Ако скоро сте се срещнали с някого, то може да вземете решение взаимоотношенията ви да се задълбочат. Венера сега се движи във вашия сектор на взаимоотношенията. Така или иначе хармония в любовта ще има.

Как да преживеете сезона на сватбите, ако сте необвързани

Везни

Ако сте самотни има шанс да срещнете интересна личност, докато се забавлявате, посещавате семинар или спортувате. Каквото и да е, обърнете внимание на заобикалящата ви среда. Вашият нов романтичен партньор може да е съвсем близо до вас.

Скорпион

Някои от вас вероятно се колебаят дали да дадат втори шанс на бившата си половинка. Е, тази седмица ще получите и отговорите на въпроса как трябва да постъпите. От друга страна, някои от представителите на зодията може да обсъждат темата за бъдещ наследник, да планират бебе. Като цяло, това ще са дни на важни решения. За необвързаните Скорпиони ще се появи нова любов на хоризонта. Обърнете внимание на това кого срещате, докато правите нещо, което ви носи радост.

Коментирай
Свободно време