Интимно

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Промени в любовта

25.03.2019г. / 10 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Необвързаните Стрелци са мотивирани да намерят своята половинка. Представителите на противоположния пол ще бъдат привлечени от вас, от излъчването ви. Ако сте обвързани, конфликтите между вас и половинката ви може да зачестят. Внимавайте как използвате думите си.

Козирог

Ако сте били в дилема относно любовния си живот, то тази седмица ще ви бъде много по-лесно да вземете решение по въпроса. Венера влиза във вашия комуникационен сектор във вторник. За тези от вас, които търсят нова любов, е добре да приемат повече покани за партита и социални събития.

Символи на късмет от различни части на света

Водолей

В неделя Марс ще влезе във вашия сектор на любовта, стимулирайки любовния и сексуалния ви живот. С Марс в Близнаци е напълно възможно да преминете от това да нямате никого в живота си, към много нови възможности за романтичен партньор. За тези от вас, които се намират във връзка, е възможно с любимия човек да инвестирате в нов дом.

Риби

Чувствата на объркване ще отстъпят на нова перспектива благодарение на това, че Меркурий най-накрая се насочва директно към вашия знак. Тъй като облаците се разсейват, ще забележите също, че започвате да излъчвате любов и магнетизъм към другите благодарение на това, че Венера влиза във вашия знак във вторник. Ако търсите любов, това е седмица, в която може да я намерите.

Коментирай