Интимно

10 признака, че можете напълно да вярвате на партньора си

Разсейте съмненията

08.04.2019г. / 08 45ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да му вярвам или да не му вярвам – това е въпросът.

Въпросът, който измъчва много жени е дали партньорът им ги лъже, дали не крие някоя любовница, а защо не и извънбрачно дете. Кой знае. Има толкова много неща, за които мъжете биха могли да лъжат. Опитът с неуспешните връзки, приключили след разкритие на лъжи, кара много дами да губят доверието си в мъжете и да проектират негативния си опит от миналото в бъдещите си връзки.

7 въпроса, които ще ви помогнат да изградите доверие във връзката

Все пак трябва да сме наясно, че не всеки мъж задължително лъже. Има някои сигурни знаци, че можете да вярвате на партньора си, ако демонстрира следното поведение.

Той споделя всичките си чувства

Винаги разбирате кога той е щастлив или не. Ако партньорът ви не е прикрит и не се страхува да споделя онова, което усеща в момента, готов е да ви каже, че е наранен, изплашен, засегнат или щастлив, то той ви има доверие и най-вече – не крие задни мисли. Отвореността към споделяне е важен положителен белег за здрава връзка.

Той си признава, когато греши

Хората, които постоянно се опитват да прикриват нещо, дори само за спорта, обикновено не са особено надеждни. Ако вашият партньор не се притеснява да споделя грешките си, да приема критика без задължително да напада и най-вече анализира поведението си, той е човек, на когото можете да вярвате.

Той ви разказва детайли от деня си

Много хора, които крият нещо, не обичат да навлизат в подробности за това как е минал денят им. Притесняват се, че ако кажат твърде много, може да се издънят. Въпреки че някои са си просто такива – не обичат да споделят, все пак е добър знак, ако вашата половинка няма нищо против да ви разказва детайли от деня си.

Все намира начин да ви докосне

Когато човек е искрен в чувствата си, той изпитва нужда да докосва обекта на любовта си. Щом партньорът ви не спира да търси близост с вас, нямате повод за безпокойство и можете да му вярвате.

Споделяте обща банкова сметка

Това е може би най-голямото доказателство за доверие помежду ви – когато имате сметка в банката, до която и двамата имате свободен достъп. Малко двойки могат да се похвалят с това.

Той винаги ви успокоява

Когато партньорът ви е загрижен истински за вас, той ще ви бъде опора и ще се опита да ви успокои по всякакъв начин. Така връзката се изгражда и задълбочава.

Свързани статии

Той зарязва всичко, за да ви обърне внимание

Една важна черта от поведението на партньора е до каква степен вие сте приоритет в живота му. Надеждната половинка, на която може да се разчита, винаги ще отдели време, за да ви изслуша.

Тайните съставки на истинската любов

Въпросите му не звучат като разпит

Когато между партньорите няма пълно доверие или единият от двамата изпитва някаква несигурност във връзката, често въпросите, които задава звучат по-скоро като полицейски разпит, целящ да ви хване в крачка. Ако партньорът ви никога не ви кара да се чувствате като престъпник, който е принуден да се защитава без вина, имайте му доверие. Явно и той вярва на вас.

Той оставя телефона си отключен

Хората, които имат какво да крият, непрекъснато сменят паролите на устройствата и акаунтите си. Понякога дори няма нещо конкретно за криене, просто не искат половинката им да се рови в нещата им, което създава допълнително напрежение.

Разговорите помежду ви са неподправени

Естествеността в отношенията винаги е добър знак. Ако си говорите свободно, не се преструвате, не криете разни неща, смеете се и знаете почти всичките си тайни, това е добър знак, че между вас цари голямо доверие.

Коментирай