Интимно

Любовен хороскоп за април

Предстои интересен месец

06.04.2019г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Пролетта често се оказва добър период за Лъвовете, по отношение на нови приключения с противоположния пол. Този април също ви очакват приятни емоции. Но звездите ви съветват да внимавате с бързите преценки, прекомерната упоритост, както и да се отървете от арогантността си. Очакват ви много нови перспективи по отношение на любовта. За обвързаните месецът ще е спокоен и романтичен.

Дева

През април Девите ще трябва да обърнат повече внимание на семейството си, да помогнат на партньора си в разрешаването на определени дела. Опитайте се да не се дразните, ако вниманието на любимия човек не е изцяло фокусирано върху вас. Не са изключени по-сериозни конфликти. В края на месеца тези страсти ще утихнат и ще можете да възстановите хармонията.

Везни

Активен ще бъде любовният живот на Везните през април. Ще се случат важни събития, свързани с отношенията с противоположния пол. За онези от вас, които все още са самотни и в търсене на нова любов, има добри шансове да срещнете интересна личност. За семейните Везни средата на месеца може да бъде по-напрегната и да настъпи охлаждане в отношенията с партньора.

Възможно е да има разминаване по отношение на гледните ви точки с любимия човек, отчасти поради собствената ви упоритост, отчасти поради нетърпението на половинката ви. Това не бива да ви спира да обсъдите проблемите си.

Скорпион

В средата на април Скорпионите ще се занимават основно с решаването на куп въпроси от различен характер и любовта може да остане на втори план. За нови познанства и развитие на взаимоотношения, най-благоприятният период е в началото на месеца. През втората половина на април не смесвайте личния живот и професионалните проблеми. Ако ситуацията се влоши, може да нямате възможността да поемете контрол.

Ето защо не се опитвайте да оказвате натиск върху партньора си, да го подчинявате на себе си. Опитайте се да въведете във взаимоотношенията с половинката си повече спокойствие и разбиране, да бъдете по-мъдри и да не се спускате до нивото на конфликти и оплаквания.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
otdavna sum s edin prekrasen goliam i mnogo hubav 4ovek , izkliu4itelen bliznak , taka 4e tezi tuk pisanite ne6ta po meseci za dvama ni ne vajat , govoria bez tulkuvania , i bez slujebni nameci , nito za niakakvi ofis romantiki , tova sa strani4ni temi za nas ob6to .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време