Интимно

Любовен хороскоп за април

Предстои интересен месец

06.04.2019г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Звездната карта показва, че през този месец Стрелците ще имат много възможности за нови познанства, положителни промени в любовта, да изразят себе си в най-добрата си светлина, да задълбочат вече съществуващи взаимоотношения. Въпреки това, преценявайте добре поведението си и не бъдете арогантни, бъдете разумни във връзките си.

Случващото се в любовния ви живот няма да ви позволи да се отегчите. В случай че скоро сте се запознали с някого и той прекрати взаимоотношенията ви, не се обезсърчавайте. Скоро ще осъзнаете, че раздялата е била само във ваша полза.

Козирог

Още в началото на месеца всичко ще ви изглежда добре, без проблеми, лесно ще може да се съгласите с любимия човек. Но когато става въпрос за работа, може да се окаже, че партньорът ви има друга гледна точка и постигането на компромис и взаимно разбирателство ще бъде много по-трудно. От друга страна, вашата упоритост може само да ви навреди.

Април е подходящ за пътувания, за анализиране на миналото и планиране на бъдещето. Известно е, че Козирогът се разкрива само на човека, който е станал много близък с него. Отпуснете се малко, особено ако търсите нова любов.

Водолей

Както винаги, в разгара на пролетта, Водолеите ще бъдат активни и ангажирани с работа, учене, пътуване. Но дали ще имат време за любов? Ако вашият партньор също е активен като вас и успеете да се синхронизирате, тогава времето прекарано заедно ще ви бъде приятно. През втората половина на месеца се опитайте да не разваляте любовния климат с тежки думи или прибързани действия.

Риби

През април може да има известен застой по отношение на любовта, а перспективите да не са ясни. Но вашият чар и естествена привлекателност ще ви дарят с късмет в любовта. Когато Риби изглеждат свежи и оптимистични, те лесно привличат противоположния пол към себе си. Това важи особено за самотните представители на зодията.

Очаровайте, но не показвайте прекомерен егоизъм, както и агресия. Семейните Риби не бива да забравят, че дори силните връзки могат да се пропукат, особено по финансови причини.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 4 години )
otdavna sum s edin prekrasen goliam i mnogo hubav 4ovek , izkliu4itelen bliznak , taka 4e tezi tuk pisanite ne6ta po meseci za dvama ni ne vajat , govoria bez tulkuvania , i bez slujebni nameci , nito za niakakvi ofis romantiki , tova sa strani4ni temi za nas ob6to .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар