Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 април

Първите дни на април ще са интересни за любовта

01.04.2019г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новолунието в Овен ще ни подтикне да прокараме нови пътеки в любовта, но Сатурн може да постави на пътя ни някои пречки, забавяния. За сметка на това в комуникацията с любимия човек ще ни върви. Какво ви очаква в първите дни на април в любовта, вижте в следващите редове.

Овен

Любовта е пламък и огън! В първите дни на април, Овните няма да бързат в любовта, но ще продължават да търсят отговори на някои въпроси. Новолунието във вашия знак ще ви накара да действате по-смело, но Сатурн ще ви напомни да действате с повишено внимание. На хоризонта има вълнуваща романтична възможност. Просто ще трябва да решите дали всъщност има смисъл да „преследвате“ или това е една лудост.

Телец

Комуникацията с любимия човек по важни за вас въпроси ще върви с лекота. Ще се почувствате така, сякаш може да споделите много неща на партньора си, да му имате пълно доверие. От друга страна, ако сте необвързани, разговорът с обект на вашето желание може да тръгне в грешна посока. Вероятни са смесени съобщения. Или този човек може наистина да бъде объркан или подвеждащ. Бъдете бдителни!

Близнаци

За родените под знака на зодия Близнаци ще има раздвижване в социалния живот, което определено ще ви помогне в любовта. Ако сте необвързани, отдайте се на повече забавни моменти с приятели. В случай че имате любим човек до себе си, възможно е да го игнорирате заради събирания с приятели. Направете го така че и двамата да се отдадете на любимите си забавления без да страда връзката ви.

Рак

Имате големи надежди тази седмица, когато става дума за любов, но те не са нереалистични, уважаеми Раци. Виждате реалността, но в същото време искате да направите нещата по-магични с любимия човек. Как може да постигнете това? Продължавайте да вярвате един в друг, във връзката, полагайте усилия. Любовта ще надделее, докато вярвате в същността на връзката ви.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
Здраве и красота