Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Хубава любовна седмица

08.04.2019г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сърцето на представителите на зодия стрелец също ще бъде развълнувано. Може би сте влюбени в настоящия си партньор, успели сте да го преоткриете по някакъв начин или пък скоро сте започнали нови взаимоотношения. Любовта ще ви радва тази седмица.

Козирог

Любовта е в мислите ви. Венера ще продължи да се движи през вашия комуникационен сектор, а в четвъртък тя ще заеме перфектна позиция към Нептун, а и той е в същата част на вашата графика. Възможно е да не виждате съвсем ясно нещата, но единственото, което ви интересува сега е любовната магия, която ви е обгърнала. Насладете ѝ се.

5 романтични идеи да отпразнувате първата си годишнина

Водолей

Докато повечето представители на зодиака ще се радват на романтика, Водолеите може да открият, че половинката им е крила нещо от тях. Някаква информация, или е манипулирала определена ситуация. Лъжите не работят в любовта, така че е добре с партньора ви да ги избягвате. Изяснете това, което не ви харесва.

Риби

Излъчвате толкова много светлина и състрадание, че как може някой да не ги забележи? Ако сте необвързани, има голяма вероятност да срещнете интересна личност. Той или тя ще оцени вашите качества. Отдайте се на новостите, които ви предлага любовта.

Коментирай