Интимно

Знаци, че любимият човек скоро ще разбие сърцето ви

Пренебрегвате личния си живот

11.04.2019г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата връзка винаги е вълнуваща и интригуваща. Харесва ни да се забавляваме с новия си партньор, нетърпеливи сме да ни се случат много хубави неща, понякога насилваме събитията, забравяйки да анализираме някои важни неща. Пет неща, които са предупредителни знаци, че сърцето ни може да бъде разбито.

Пренебрегвате личния си живот

Всяка любовна връзка започва по един и същи начин. Ние искаме да прекарваме възможно най-много време с партньора си. Така постепенно се отделяме от хобитата си, приятелите, роднините. За съжаление, губейки своята идентичност, губим и интереса на любимия човек.

Ето защо е добре да се опитаме да следваме правилото 50-30-20 или не повече от 50% от времето с любимия човек, 30% с приятелите и семейството и 20% за вас самите.

10 навика на по-сексуалните двойки

Допускате лошо отношение

Любовта ни заслепява и сме склонни да прощаваме лошото отношение, което половинката демонстрира спрямо нас. Незачитане на личното пространство, неуместни шеги, заплахи за прекратяване на връзка, когато сте заедно той не спира да гледа телефона си и т. н.

Това са предупредителни знаци, които не бива да подминавате, защото те подсказват за наличието на токсичен партньор, който няма да спира да ви наранява.

3 зодии, най-подходящи за съпрузи

Не си комуникирате

Не са малко двойките, които не умеят да изградят добра комуникация помежду си. Те не си споделят, не разговарят пълноценно, когато са заедно, избягват конфликтите, задържайки горчивина в себе си. За съжаление, всички неизказани негативни емоции само влошават връзката. Ето защо е важно да започваме връзките си с откритост към партньора. В противен случай ще попаднем в капана на лошата комуникация и ще останем наранени от любимия човек.

Свързани статии

Идеализирате половинката си

Влюбеният винаги е склонен да идеализира любимия човек. За съжаление в даден момент това идеализиране може да струва разбитото му сърце. Поставянето на пиедестал на партньора е лоша идея. Обърнете внимание на това как той се отнася спрямо другите, дори към обслужващ персонал, спрямо вас, дали е емпатичен или обратното.

Пренебрегвате основните разлики

Вие искате бебе и семейство, а той да развива кариера, да си купи спортна кола и т. н. Вие харесвате изкуството, а той категорично изключва възможността да ви придружи на театрална постановка. Не се заблуждавайте. Стабилната любовна връзка се гради между двама души със сходни ценности за живота. В първите месеци от връзката сме склонни да пренебрегваме коренните различия, а накрая единият партньор се оказва с разбито сърце.

Коментирай