Интимно

6 грешки, които жените допускат в началото на връзката

Пишете му постоянно

05.06.2019г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта никога не е лесно. Нова връзка, ново начало. Ранните етапи на взаимоотношенията са възприемани като забавни, романтични, в които сме готови да направим какво ли не в името на любовта, включително и куп грешки. Като по-емоционални същества, жените понякога забравят да спрат, да помислят добре и след това да действат. Или иначе казано, допускат грешки, които могат да провалят взаимоотношенията им.

След разпитите за бившата, вижте още 6 грешки, които най-често се допускат в началото на връзката.

Вие сте твърде отворени/ прозрачни за него

Привлечената или влюбена жена няма търпение да се разкрие пред избраника си. Но когато искате да задържите вниманието върху себе си за по-дълго и отношенията да се развият, не предоставяйте твърде много информация още в началото на вашето познанство. От една страна това е претоварване с информация. Второ, по този начин отнемате от очарованието на мистерията. Дайте му причини сам да иска да разбере повече за личността ви.

7 реплики по време на секс, с които ще го възбудите още по-силно

Играете го твърде недостъпна

Мъжете харесват тръпката от преследването не по-малко от жените. Въпреки това внимавайте в тази игра. Ако се представяте за твърде недостъпна, той бързо ще загуби интерес. Един мъж би искал да бъде с жена, която оценява неговите жестове и усилия. Действайки като незаинтересувана, ще го отблъснете от себе си.

Пишете му постоянно

Твърде изкушаващо е при всяка възможност да му пишете в социалните мрежи, да му изпращате мили емотикони, картинки. От романтично и закачливо, може да се превърне в досадно. Има въпроси, които е добре да запазите като теми и да обсъдите, когато се видите. Тогава въздействието е различно. Разговорът очи в очи не може да бъде заменен от социалните мрежи. Освен това за мъжете е твърде отегчаващо да си пишат постоянно.

Знаци, че любимият човек скоро ще разбие сърцето ви

Вие сте твърде контролираща

Мъжете се впечатляват от жени, които са добре организирани, но не и от контролиращи всички и всяка ситуация. Оставете и той да поеме инициативата, да ви води.

Свързани статии

Вечно заета/ винаги на разположение

Всяка връзка предполага, партньорите да се опитат да нагодят графиците си един към друг, доколкото е възможно. Ако вечно сте заета и не намирате достатъчно време, което да прекарате заедно, той ще си намери друга компания. Ако този мъж ви вълнува наистина, опитайте се да се приспособите. Това не означава да жертвате своите хобита, срещи с приятелки, а да има баланс. От друга страна не е добре и ако сте винаги на разположение. Така губите интереса му, своята идентичност.

Приемате го за даденост

Любовта не е даденост, партньорите в нея също. Има такива, които само взимат, а не дават. Затова, когато срещнем емпатична половинка ни е трудно да я разграничим от останалите. Приемаме я за даденост и не отговаряме заслужено на нейните жестове на любов. В една връзка участват двама души, нали?

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
tova v kakuv plan ? ta az sum sam 4ovek ot mnooogo godini ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати