Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 април

Реалността може да не съвпада с нашите любовни фантазии

22.04.2019г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще търсят любовен съвет от близки приятели. Някои от вас трябва да вземат важно решение. Какво казва съвестта ви? Опитайте се да намалите егото си. Така ще можете да чуете вътрешния си глас. Само вие знаете отговорите на въпросите свързани с любовта. Обсъждането им с приятели е просто забавление.

Дева

Девите може да се почувстват така, сякаш любовният им живот е в безизходица. Това усещане може да се дължи на това, че любимият човек вероятно не ви подкрепя в осъществяването на вашите цели. Разочарованието може да е продиктувано и от факта, че двамата се разминавате като виждания за живота. Любовта е тук, но как ще се съгласувате?

Везни

Вълненията за Везните ще бъдат свързани с финансите им. Това може да бъде внезапна промяна на обстоятелствата, което да доведе и до промяна с вашите съвместни приходи. Едно е сигурно, промяна ще има, а дали ще бъде положителна или отрицателна, събитията ще покажат.

Скорпион

Ако се намирате във връзка, то връзката между Слънцето и Уран ще доведе до внезапно развитие между вас и вашия партньор. Възможно е да се замислите дали той или тя все още иска да бъде част от тези взаимоотношения. Тези от вас, които търсят любовта, е добре да внимават с неангажиращите сексуални взаимоотношения. Възможно е човекът, към когото имате привличане да крие нещо.

Коментирай