Интимно

Защо силните жени привличат неподходящи партньори

Вярвате, че може да поправите личността

20.04.2019г. / 07 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Как бихте определили себе си? Вероятно сте независима, силна жена, която е целеустремена, може да се похвали с успехи, но не и в любовта. Един от въпросите, които нерядко си задавате, е защо често попадате на неподходящи партньори. Вижте няколко отговора в следващите редове.

Защото вие по своята същност сте безкористни

Силната жена е уверена в себе си, в това, което е. Тя обича без условности, а много мъже не биха могли да оценят това. Една от най-силните черти на силните дами е, че те са даряващи. Любовта идва естествено за тях. Защо привличат неподходящи партньори? Те са готови да покажат своите емоции и грижи бързо, независимо дали отсрещната страна проявява интерес или не.

Какво може да накара една жена да си тръгне, дори когато обича

Вярвате, че може да поправите личността

Една силна жена е добра в много направления. Когато е влюбена тя разбира се търси положителните качества в партньора си, но не подминава и слабите му места. За съжаление една от най-честите грешки, които прави е да се опитва да ги коригира, да промени човека. Фиксира се върху идеята, че именно тя ще бъде промяната. За съжаление винаги остава разочарована.

Признаци, че партньорът ви не е подходящ за вас

Семейството е ключово

Връзката между баща и дъщеря е от ключово значение за това какви партньори ще допусне в живота си един ден порасналото момиче. Често когато тази връзка е нарушена по някакъв начин, липсва интерес от страна на бащата или е бил лош пример за такъв, жената прави погрешни избори. Всичко е защото се опитва да спечели любовта на някого, който няма интерес към нея, някой като баща ѝ.

Винаги искате да сте независима

Още една причина да привличате в живота си неподходящи мъже е непрекъснатото ви желание за контрол над нещата в живота ви. Като силна и независима жена, вие сте свикнала сама да се справяте с трудностите. Да бъдете спасител на себе си.

Свързани статии

Ето защо не търсите грижовен и отговорен партньор, който да поеме част от товара ви, а давате предимство на личности, които ще лежат на вашите грижи. Усещането за контрол ви дава сила, а неподходящият партньор няма нищо против вие да се грижите за двама.

Не вярвате, че заслужавате нещо по-добро

Силната жена винаги се разпознава. Тя постига успехи в работата, нейното излъчване респектира, знае как да комуникира. Силна отвън, но вътрешно крехка. Понякога не може да пренесе всичките си силни качества и в любовния живот. Тогава привлича и неподходящи партньори. Като силна жена, вярвате ли, че заслужавате нещо по-добро от това, което получавате? Има ли мисли, съмнения, които ви спират да намерите равен на вас партньор?

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )