Интимно

Любовен хороскоп за май

Няма да липсват напрегнати моменти

30.04.2019г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците е малко вероятно да изпитат разочарование през този месец. Сигурни сте в себе си, готови сте да осъществите своите мечти. Чувствайте се свободни да дадете свобода на своите емоции този месец. Любимият човек ще го оцени. Правете си малки изненади, организирайте си романтични вечери. Откритостта само ще заздрави връзката ви, постигайки повече хармония.

Козирог

Любовни победи за Козирозите. Вие ще пишете вашия семеен сценарий. Ще се радвате на стабилност и всичко ще върви по план. Въпреки това, при някои представители на зодията, които имат дългогодишни взаимоотношения, не са изключени съмнения за изневяра. Втората половина на май ще ви изправи пред събития, които ще са тест за любовния ви живот. Позицията на Венера и Сатурн предполага, че съществуваща връзка може да бъде на ръба на разпад.

Признаци още от първа среща, че това е Той

Водолей

Водолеите ще преосмислят много неща във връзката си. Възможно е да има бурни моменти, но в крайна сметка ще получите това, което сте искали. Като цяло, в очакване на лятото в любовните взаимоотношения, всичко ще бъде много добре. Венера ще ви окаже своята подкрепа. Май е подходящ период за започване на любовна връзка. Отдайте се на хубавите моменти, така ще привлечете още повече от тях в живота си.

Риби

Настроението ви ще бъде романтично и авантюристично. Партньорът ще подкрепи вашите желания и стремежи. Позицията на Венера ви обещава вниманието на противоположния пол. Но бъдете внимателни, двойните игри няма да ви донесат нищо добро.

Втората половина на май ще може да укрепите вече установените взаимоотношения, но внимавайте с крайностите в любовта, за да избегнете кавгите.

Коментирай