Интимно

Любовен хороскоп за май

Няма да липсват напрегнати моменти

30.04.2019г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Май месец ще ни донесе както положителни събития в любовта, така и напрежение и разногласия. Финансовото състояние донякъде ще окаже влияние върху взаимоотношенията. Повече за това какво ви очаква, вижте в месечния любовен хороскоп.

Овен

Май месец ще донесе радост на онези Овни, които търсят своята половинка, а също и за тези, които имат добре установени връзки. За да избегнете недоразуменията не забравяйте за чувствеността. Бъдете импулсивни, изненадващи. Експериментите в спалнята ще създадат атмосфера на хармония и истинско щастие. Отдайте се на повече забавления с любимия човек. В края на месеца не са изключени конфликти. Внимавайте с взаимните обвинения. Понякога е по-добре да отговорите с мълчание.

Телец

Събитията в любовта ще се случват по начина, по който сте искали. Ще се нуждаете от разнообразие, затова не се колебайте да споделите вашите фантазии с половинката си. За някои представители на зодията не са изключени съмнения относно лоялността на партньора им. Ако решите да промените нещо в личния си живот, то най-вероятно ще се случи в края на май. В същото време вие сте много склонни към романтика и сантименталност. А това от своя страна означава, че е малко вероятно да останете сами задълго.

5 начина да преборите скуката във връзката

Близнаци

Май ще бъде щастлив за вас по отношение на любовта, затова се насладете на положителните вибрации. Изключенията ще бъдат за онези от вас, около които има някакви тайни. В края на пролетния месец връзката с любимия човек ще стане по-емоционална. Възможно е и да проявите силна ревност и раздразнителност.

5 неща, които трябва да осъзнаем след раздяла

Рак

Промените в любовния ви живот са възможни, както и непредвиденият ход на събитията. Но всичко това най-вероятно ще се случи на емоционално ниво. Периодът е благоприятен за освежаване на дома. Тъй като няма да липсват напрежения, много е важно да намерите общ език с любимите ви хора. За някои Раци краят на месеца ще е началото на нов любовен период. Важно е да знаете, че всички събития, които са започнали сега, ще имат за вас съдбовен характер. Връзката с любимия човек ще бъде по-емоционална.

Коментирай