Интимно

Ако той прави тези 5 неща, не се омъжвайте за него

Някои недостатъци не са безобидни

24.04.2019г. / 13 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма жена, която да не мечтае да срещне единствения, сродната душа, с които да сподели дните от живота си. Искаме да живеем живот изпълнен с любов и все пак ако има разочарования да можем да ги преодолеем заедно. Нека бъдем честни със себе си. Никои взаимоотношения не са идеални.

Въпреки това винаги получаваме някои знаци, които ни подсказват, че настоящият партньор не е подходящ за сериозна стъпка. Ето недостатъците, колкото приемливи, толкова и червени флагчета, които казват, не се омъжвай за него, ако прави тези 5 неща.

Той винаги нарушава обещанията и ангажиментите си към вас

В началото, когато сме заслепени от любовни емоции, сме склонни да прощаваме някои неща. Изглеждат ни безобидни, но не са. Спазването на мъжката дума е нещо, за което всяка жена трябва да следи, тъй като на по-късен етап във връзката може да се окаже сериозен проблем. Ако партньорът ви не се ангажира да спази обещанията си за малките неща, как очаквате да го направи за големите...

6 правила в спалнята на щастливите двойки

Унижава ви

Унижението има няколко степени. То може да не се случва на публични места сред близки и познати, а когато сте само двамата. Унижението има много лица, от изневярата, до нанасянето на физически и емоционални травми, които жертвата осъзнава твърде късно. Възможно ли е да имате стойностен брак с партньор, който не ви уважава като личност и жена?

Причинява ви емоционална болка

Много жени смятат, че щом партньорът им не им причинява физическа болка, не ги наранява. Не забравихте ли за емоционалната? Има някои видове болка, които надхвърлят физическата. Обиди, лъжи, нежелание за комуникация, липса на романтика, липса на заинтересуваност, съпричастност, желание за подобряване на сексуалния живот, връзката като цяло.

6 вида изневяра, които се срещат в почти всяка връзка

Задържа връзката ви

Това е един от най-ясните знаци, че не бива да се омъжвате за този човек. Задържането на връзката, непозволяването ѝ да се развие, подсказва, че неговите намерения към вас не са сериозни. Не се самозалъгвайте. В любовта тези неща не са като храненето. Апетитът не дойде ли в началото, не го търсете след 2 или 5 години.

Свързани статии

Колко често сте обсъждали общото ви бъдеще? А може би той избягва темата или ви казва, че има време, че сега не бърза, че иска да се развива, че така сте си добре и се разбирате. Още нещо – какво е неговото отношение към брака?

Изневерява ви

Един, два пъти, или повече? Той си е такъв, това е безобидно. Доверието и лоялността са част от основите на една връзка, на щастливия брак. Ако вашите основи са пропукани, какво ще градите? Бракът учи, че честността към партньора е необходима, но не очаквайте ако нагласата на партньора ви е в друга посока, да я промени.

Коментирай