Интимно

Любовен хороскоп за 29 април – 5 май

Ще трябва да внимаваме в комуникацията

29.04.2019г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Комуникацията ще бъде твърде чувствителна. Трябва да бъдем внимателни, когато искаме да изразим своето мнение. Думите може да действат разрушително. Физическите и материални нужди ще бъдат задоволени. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на май, това което ще липсва на Овните ще е търпението. Ще им бъде трудно да проявяват разбиране към това, което казват другите и любимият човек. Желанието за доминиране може да уплаши половинката ви и тя да загуби желание да разговаря с вас. Може би е добре да осъзнаете как поведението ви влияе на връзката.

Телец

Новолуние във вашия знак ще бъде подкрепено от Сатурн и Плутон, което ще ви позволи да направите голяма лична трансформация. Ако имате партньор до себе си, ще може да направите редица положителни промени за взаимоотношенията ви. За необвързаните представители на зодията, новата любов е съвсем наблизо.

Ако той прави тези 5 неща, не се омъжвайте за него

Близнаци

Май започва с положителни любовни вибрации за вас. Има голям потенциал за любов и... секс. Марс, който е във вашия знак ще се противопостави на Юпитер, който е във вашия партньорски сектор. Всичко това ще доведе до прилив на енергия между вас и някой специален. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на светли дни. Близнаци, сексуалната ви енергия е силна. Възползвайте се от това!

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Рак

За обвързаните Раци седмицата може да донесе повече напрежение от очакваното. Възможни са разногласия с любимия човек. Лошото е, че и двамата ще искате да се наложите един над друг, което не разрешава проблемите, а само ги влошава. Комуникацията и тонът са ключови, не го забравяйте! За тези от вас, които търсят нова любов, май може да предложи приятни изненади.

Коментирай
33 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
oohhoo ...ia da vidim bliznacite mi..hiihi, moito liubimi dvamata , i golemia i malkia ....sex???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време