Интимно

5 знака, че вие сте само резервен вариант за него

Вижда се с „приятелки“

23.07.2019г. / 14 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта невинаги ни носи радост. Понякога преминаваме през заблуди, разочарования. Когато сме влюбени и емоциите ни не са споделени е много лесно да бъдем подведени за искреността на взаимоотношенията ни. Случва се партньорът, който сме избрали да не гледа на нас сериозно, а като на опция, резервен вариант, моментно забавление.

Дали и вие се намирате в такава любовна заблуда, вижте в следващите редове.

Той ви звъни само при нужда

Освободило му се е време, прави му се секс, нуждае се от помощта ви... Това са само част от признаците, че за него вие сте резервен вариант. Случайните обаждания и текстови съобщения не показват сериозни намерения към вас. Колко често след като сте комуникирали, той „изчезва“ за няколко дни, седмици? А когато се завърне винаги иска нещо от вас, нали?

Не се самозалъгвайте! Когато един мъж има сериозен интерес, той ще се нуждае постоянно от компанията ви.

5 начални признака на насилие и тормоз във връзката

Не сте му приоритет

Заедно сте, но присъствието му показва, че вие не сте приоритет за него. Вашите желания, емоции, остават незабелязани. Често липсва на ваши празници, моменти, които са важни за вас, същевременно вие също може да не присъствате на събиране организирано от него.

Вижда се с „приятелки“

Какво знаете за неговите приятелки? Наистина ли са такива или му носят определени ползи – сексуални? Колко често вие присъствате на тези срещи? А може би ви е казал, че иска връзката ви да е отворена и всеки от вас да се вижда с други хора? Това са само малка част от въпросите, на които е добре да си отговорите, защото ако отговорите на тях не ви харесат, може би значи, че вие сте само опция за него и нищо повече.

Свързани статии

Често ви лъже

Лъжата боли и никой не иска да я вижда в лицето на любимия човек. Лъжата разрушава основите на една връзка и тя е сигнал, че взаимоотношенията с този човек не биха се развили в положителна за нас посока. Малките лъжи пораждат големи измами. Ако често се чувствате предадени от човека, към когото изпитвате силни емоции, това е знак че за него сте само опция.

6 вида поведение, които разрушават връзката

Иска ви пари

Да поискаш помощ, дори финансова, от любимия човек, не е нещо ненормално. Но използвачът винаги може да бъде разпознат. Той не прави подаръци, защото „никога няма средства“. От друга страна, винаги знае как да размекне човека до себе си, за да му измъкне това, което му е необходимо. Ако вие за него сте само резерва, той няма да се поколебае да ви поиска пари, които вероятно няма и да ви върне или да си поиска подарък. В същото време не би намерил начин да ви върне жеста.

Коментирай