Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Положителни вибрации в любовта

20.05.2019г. / 13 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица Меркурий влиза в знака на Близнаци, където ще остане до 4 юни. Обвързаните представители на зодиака ще се радват на повече хармония с любимия човек. Ако търсите любовта, сега е моментът наистина да опознаете някого, към когото имате интерес. Марс ще повиши и желанието ни за интимност. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Той или тя ще бъде изцяло в ума ви тази седмица. Ще се замислите сериозно върху романтична ситуация, нищейки всеки детайл от нея. Вместо да се побърквате от мисли, опитайте се да се фокусирате към нещо друго. Знаете че трябва да намерите решение по любовен въпрос. Помислете дали човекът, който ви вълнува наистина заслужава да го правите приоритет за вас.

Защо любовта боли?

Телец

Нищо няма да ви спре да споделите вашите интимни желания с половинката. Марс се движи през вашия комуникационен сектор, което ще ви даде кураж да говорите без колебания. Но Марс ще бъде с перфектна позиция към Уран, който е преминаващ през вашия знак. Това е не само възможност за промяна, но за осъществяване на смели ходове. Хубавото е, че любимият човек ще бъде изненадан и доволен от вас.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, изглежда че вниманието към вас е силно. Притежавате силна енергия и всичко, което трябва да направите е да кажете нещо случайно, а други хора ще се насочат към вас. Това определено ще повиши вашето его. Нека бъдем честни, Близнаци, вие точно това искате. За щастие тази енергия ще повлияе благоприятно и на любовта ви, излъчвайки много жизненост и магнетизъм.

20 знака, че той може би ви изневерява

Рак

Сега, когато Марс е във вашия знак, вие се чувствате енергично. Желанието ви за секс също се повишава. Ако сте необвързани, то настроението ви повлияно от тази планета ще се прояви по начин, по който обикновено не се изразявате. Интересувате се от някого? Няма да имате никакъв проблем да направите първата крачка. Малко търпение е нужно, за да работят нещата във ваша полза.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати