Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Положителни вибрации в любовта

20.05.2019г. / 13 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще прекарвате повече време с приятели и това ще ви се отрази добре. Благодарение на някого от тях ще може да излезете от менталната кутия, в която сте поставили историята на любовния си живот. Обвързаните Лъвове ще се радват на хармония и страст в спалнята.

Знаци, че връзката ви преминава на следващ етап

Дева

Ще бъдете вдъхновени да помогнете с нещо на любимия човек, може дори да е домакинство. Луната ще пътува през вашия романтичен сектор, което ви прави по-емоционални в съответствие с това, което наистина желаете по въпросите за любовта. Ако сте необвързани, ще бъдете по-отворени за някого, към когото обикновено не сте.

Везни

За тези от вас, които са обвързани, разговорите с любимия човек ще бъдат насочени в посока взаимна подкрепа относно професионално развитие, осъществяване на иновативни цели. Може да разчитате на половинката ви за подкрепа. Ако сте необвързани, не се затваряйте у дома. Социалните контакти увеличават възможността да срещнете интересни личности и нова любов.

Скорпион

Финансовите въпроси ще са на първо място за обвързаните представители на зодията. Меркурий се придвижва във вашия 8-и дом на споделени ресурси, свързвайки се със Слънцето. За щастие, решенията, които ще вземете с партньора си ще са по взаимно съгласие. Не на последно място ще усетите искрите между вас по нов и вълнуващ начин. Това е като глътка свеж въздух.

Коментирай