Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Положителни вибрации в любовта

20.05.2019г. / 13 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Фразата „гениалните умове мислят еднакво“ ще отговаря напълно за вас и половинката ви. Меркурий и Слънцето ще хвърлят светлина върху взаимоотношенията ви. Ще се радвате да говорите за всичко и ще откриете, че последното нещо, което чувствате в любовния си живот, е скука.

8 начина да улесните получаването на оргазъм

Козирог

Марс и Уран ще ви накарат да почувствате внезапен поток от страст, изгарящ през любовния ви живот. За щастие ще получите подкрепяща връзка, а не променлива, между Марс във вашия сектор на отношенията и Уран във вашия романтичен сектор. Очаквайте вълнуващи моменти с любимия човек, който може да ви изненада приятно. Ако сте необвързани, събитията в любовния ви живот може да започнат да се променят.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Водолей

Меркурий влиза във вашия романтичен сектор, оставайки там до 4 юни. Той ще направи връзка и със Слънцето, която със сигурност ще освети вашия потенциал за любов. Възможно е да се двоумите за партньор. Обвързаните Водолеи също ще се радват на положителните вибрации на планетите.

Риби

Ако правите опити за бебе, тази седмица е подходяща за любов. Но е възможно някои Риби да научат, че тяхното бебе вече е факт. За необвързаните има шанс за нови познанства и интересни контакти. Нещата се развиват бързо и вълнуващо.

Коментирай