Въображението и подсъзнанието ни могат да разкрият много за нашата личност, преживявания, емоции. Днес споделяме един забавен тест с илюстрации. Фокусирайте вниманието си за няколко секунди върху всяка една. Това, което видите най-напред, разкрива какво търсите в любовта.

Кое е първото, което виждате?

Ако виждате две котки

Тези от вас, които са видели в изображението две котки, са решителни и откровени в любовта. В живота успявате да видите по-красивата страна на нещата, търсите хумора и вярвате в съкровищата на любовта. Въпреки че някои ви мислят за егоистични, за вас е важно да бъдете себе си и не бихте искали да бъдете контролирани в една връзка. Вашата независимост може да направи любовния ви живот по-труден, защото избягвате сериозните взаимоотношения.

Знаци, че сте емоционално отдалечени без дори да осъзнавате

Ако виждате куче

Кучето е символ на спокойствието, благополучието. Точно това са важните неща за вас в любовта. Силно вярвате в истинските взаимоотношения и сродната душа и сте готови да чакате, докато не срещнете точната за вас половинка. Вие сте лоялни, отговорни, грижовни. В любимия човек искате да откриете своя най-добър приятел, пред когото да бъдете себе си.

Кое е първото, което виждате?

Лисица

Тези от вас, които са разпознали лисицата в изображението са позитивни и романтични персони. Връзката им с природата им е силна, а в любовта търсят партньор със сходни ценности. Но не бива да забравяме, че по природа лисицата е хитра и свободолюбива. За вас свободата в едни взаимоотношения е важна, но не злоупотребявате с доверието на любимия човек. Любовта е важна за вас, стига да не се чувствате като в капан.

Анонимно: Какво се случи като дадох втори шанс след изневярата

Делфин

За вас може да се каже, че притежавате благост, вътрешен мир и хармония. В любовта се нуждаете от интелигентен спокоен партньор. Очарователни сте и не оставате незабелязани за представителите на противоположния пол. Умеете да комуникирате, разговорите с вас са вълнуващи. Бихте искали да създадете голямо и стабилно семейство.

По материали от brightside.me

Илюстрации Alena Sofronova