Интимно

5 зодии, които лесно се привързват в любовта

Те потъват дълбоко в емоции и чувства

12.06.2019г. / 17 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта – като заря с фойерверки, силна, всепоглъщаща, понякога неудобна... За всеки тя има различно лице, носи различни емоции. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ ще споделим с вас 5 зодиакални знака, за които думите привързване и любов вървят ръка за ръка. Те потъват дълбоко в емоции, чувства и не им е особено трудно да хлътнат по някого. Вижте кои са.

Близнаци

Като един от най-емоционалните знаци в зодиака, Близнаците могат лесно да станат емоционално привързани към някого, ако той/тя показва, а понякога дори не показва внимание към тях. Представителите на тази зодия не обичат да бъдат сами. Когато в живота им се появи нов партньор, те веднага започват да го обгрижват с внимание и донякъде се страхуват да не го изгубят. Новости, разнообразие във времето прекарано заедно. Това е техният начин да се сближат повече с любимия човек.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Рак

Грижовните Раци понякога могат да бъдат обсебващи, когато става дума за любов. Като романтични натури, те с лекота се привързват към другите, дори и в началото да не го показват. Дори на първа среща в главите на Раците вече има планове за сватба. Стремят се към силно привързани взаимоотношения. Не харесват игричките и краткотрайните връзки, а след раздяла им трябва време, за да се възстановят.

5-те зодии с най-хаплив език

Дева

Може ли да повярвате, че понякога дори циничните Деви могат да се привържат силно към половинката си. Те са лоялни и полагат грижи за връзката си толкова, колкото и любимият човек. Но за Девата е важно и отсрещната страна да има същата сила на емоции и ако не я получи, може да стане твърде критикуваща.

Коментирай