Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 юни

Очаква ни вълнуваща седмица

03.06.2019г. / 11 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първите дни на юни ще ни донесат много вълнения в любовта. Възможно е да има леко объркване, да не се чувстваме сигурни по отношение на някого. Миналото също ще напомни за себе си. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

За необвързаните Овни, седмицата ще бъде наистина динамична. Ще имате желание за повече социални контакти, за срещи с хора, които имат вашите интереси. Интелектуален глад, но и глад за нова любов. Това е правилната посока. Срещайте се с хора, забавлявайте се. Ако вече си имате половинка, може да планирате кратко пътуване.

Телец

Някои от представителите на зодията ще бъдат погълнати от мисли за минали взаимоотношения. Нека мислите ви бъдат върху позитивните моменти, а се освободете от тези за лошите времена. Нека всичко бъде за кратко. Правилният избор е да живеете в настоящето. Тези Телци, които имат сериозна връзка ще обсъдят следващата стъпка от техните взаимоотношения. Може би създаване на семейство, общо съжителство. Готови ли сте?

Близнаци

Тази седмица ви очакват положителни вибрации. Между новолунието във вашия знак на 3 юни и Венера, влизаща в знака на Близнаци. Нищо няма да ви попречи да живеете живота си както искате и любовта няма да е изключение. Ако сте самотни, имате шанс за нова връзка, но бъдете социални. Обвързаните ще се чувстват романтично, ще усетят любовта на любимия и ще са готови да опитат нещо ново.

Рак

Раците ще трябва да помислят сериозно върху любовния си живот, върху текущи ситуации. Ако напоследък сте били недоволни от нещо и сте премълчавали чувствата си, то през тези дни няма да сте склонни да мълчите повече. Прикриването на нещастието само ще доведе до задълбочаване на проблемите във връзката ви. Сега е точното време да помислите с половинката си дали наистина искате да се борите за вашата връзка.

Коментирай