Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 юни

Очаква ни вълнуваща седмица

03.06.2019г. / 11 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Това е вашето време за любов! Тази седмица ще усетите тази положителна енергия, благодарение на новолунието и Венера. Ако се срещате с някого, отношенията ви може да заемат следващо ниво. Ако търсите нова любов, но не се срещате с никого, нещата може да се променят и за вас. Обвързаните стрелци ще се радват на много приятни моменти с половинката.

Козирог

Уважаеми Козирози, дали на работното ви място няма нещо, което е романтична възможност за вас? Има вероятност да започнете и нова работа. Но дори и да нямате такива планове, благодарение на Венера има шанс да срещнете нова любов покрай служебните ангажименти. Вече си имате любим човек? Очакват ви прекрасни юнски дни тази седмица.

Водолей

Водолеи, пригответе се за повече любов. Венера и новолунието този понеделник ще окажат положително влияние на любовния ви живот. Забавната част или донякъде може да се окаже трудна, защото нещата се случват в знака на Близнаци. Много е възможно да искате да „изследвате“ повече от една романтични възможности. Обвързаните водолеи ще се радват на хармония, а някои и на новина за бебе.

Риби

Комуникацията с любимия човек ще стане по-сантиментална. Във вторник Меркурий ще се премести във вашия сектор на любовта. Ще имате интерес да надградите връзката ви, ще се повиши и желанието ви за по-задълбочени разговори. Ако отскоро се срещате с някого, помислете дали този човек наистина не заслужава да му дадете шанс.

Коментирай