Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 юни

Предстои леко объркване

10.06.2019г. / 14 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Възможно е с партньора да имате несъгласие, когато става въпрос за финанси, но за щастие ще има изход от тази ситуация. Тези от вас, които скоро са започнали връзка ще искат да представят половинката си на семейството или те да бъдат представени.

Най-добрият начин да се извините на половинката си

Козирог

Мотивацията е много що се отнася до любовния ви живот. Ще имате желанието да направите така, че всичко да е в хармония с любимия човек, да му окажете необходимата подкрепа. Хубавото е, че усещането за подкрепа ще е взаимно. Радвайте се на този положителен климат в любовта.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Водолей

Що се отнася до релакс, здравословен начин на живот, възможно е с любимия човек да имате разногласия. Единият от вас може да е готов да направи радикална промяна, която включва повече спорт, приключване с лош навик. Но за другия това не е на преден план и може да иска да саботира половинката си. Побързайте да поправите недоразуменията.

Риби

Мотивирани сте да дадете любов, но не се движите прекалено бързо с някого, с когото се срещате отскоро. Друга възможност е някой от близките ви приятели да се опита да ви „открадне“ половинката.

Коментирай