Интимно

10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Въздържайте се от неуместни теми

25.08.2019г. / 06 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма нищо по-отегчаващо и предизвикващо неудобство от това на първа среща човекът срещу вас да не спре да говори за бившия или бившата си през цялата вечер. Ако определено искате да разкарате някого и нямате никакъв интерес към него, давайте – не спирайте да говорите за бившите си. Но ако харесвате човека, ако искате да откриете любовта и този път да се получи, опитайте се да не правите лошо впечатление още на първата среща. Има някои теми, които са далеч от подходящото в такива случаи. Избягвайте ги.

1. Някого, по когото си падате

Почти всеки е имал в живота си обект на чувства или влечения, с когото обаче нищо не се е получило. Често пъти такива хора остават в главата и сърцето ни задълго, защото ги идеализираме поради простата причина, че не сме имали възможността да имаме връзка с тях и да ги опознаем, за да се сблъскаме с негативните им черти. Тези образи остават в нас като копнеж, за който не можем да спрем да мислим и който изплува в трудни любовни моменти.

Какво трябва да направят мъжете след първа среща

По никакъв начин недейте да говорите на тази тема, за да не си затворите потенциалната врата към сърцето на човека, с когото сте на среща.

2. Семейни проблеми

Всеки е напълно наясно, че семейства без проблеми не съществуват. Не ги афиширайте от самото начало. Ако е писано да имате връзка, човекът, с когото се срещате, ще разбере за тях така или иначе.

3. Предпочитания в спалнята

Освен ако не се интересувате само от физическата страна на срещите, не коментирайте още веднага предпочитанията си в леглото, бройката партньори, не разпитвайте по неделикатен начин събеседника си. Позволете си го, когато преминете към по-интимна фаза на общуването си.

4. Финансови въпроси

Ако заговорите за пари на първа среща, мъжът, с когото се срещате ще е повече от убеден, че сте златотърсачка, която не иска да си губи времето с бедняци и затова заговаря за финанси.

5 притеснения, които всеки мъж има на първа среща

5. Срамни пиянски истории

Сигурни сме, че почти всеки има какво да разкаже на тази тема, но такива истории обикновено се разказват след известен период на опознаване, когато не биха били тълкувани по грешен начин.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ima da 4akam o6te vuv vremeto moia liubim goliam bliznak ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота