Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 юни

Ще търсим отговори на важни въпроси

17.06.2019г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Когато става въпрос за любов, седмицата ще бъде повече от вълнуваща. Ако сте необвързани, пълнолунието във вашия сектор на романтиката ще ви накара да изпитате силни емоции към някого, когото скоро сте срещнали. Възможни са разочарования, затова не бързайте с любовните обяснения. Онези Лъвове, които скоро са започнали връзка, ще имат много поводи за радост, романтични изненади.

10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Дева

Изпитвате ли силни емоции към някого? Необвързаните представители на зодията ще имат силното желание да срещнат нова любов или ако вече са се запознали с някого ще се изкушат да задоволят интимните си желания. Не бързайте. За други, може да се появи ухажор, който няма да отговаря на търсенето ви. Обвързаните Деви ще се радват на хармония.

Везни

Пълнолунието ще окаже влияние на вашия комуникационен сектор. С лекота ще може да споделяте вашите мисли. За самотните Везни това е идеалното време да отворят сърцето и съзнанието си, за да опознаят някого, който ги интересува. Но това няма да е седмицата за малките разговори, а за разширяване на хоризонтите ви.

6 неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Скорпион

Нептун, планетата на заблудата и объркването, ще заеме ретроградна позиция във вашия любовен сектор. Това ще ви помогне да разчистите живота си от нещата, които не са ви необходими в любовния ви живот. Някои Скорпиони, които се чудят дали обект на тяхното желание може да е новата им любов, ще трябва да се отдадат на нови взаимоотношения, за да получат отговор на въпросите си.

Коментирай