Интимно

Любовен хороскоп за юли

Любовта ще бъде интересна

28.06.2019г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Фантастичен юли очаква представителите на зодия Лъв, особено в последните дни. Взаимоотношенията с любимия човек ще се радват на хармония, преди настъпването на ретрограден Меркурий на 26 юли. Важно е да внимавате с финансите, за да не изпаднете в трудни ситуации, в които да не може да посрещнете нуждите със семейството.

Дева

Юли може да се окаже напрегнат за обвързаните Деви. Това може да се дължи на факта, че вие сте по-фокусирани върху себе си, отколкото върху близките си. Да имаш време за себе си, лична свобода е чудесно, но не и за сметка на любимите хора. Ще липсва романтика, затова положете малко усилия в тази посока. Необвързаните представители на зодията могат да създадат интересно приятелство с човек, който споделя вашата професия.

Знаци, че сте срещнали любов от минал живот

Везни

Ако имате любим човек до себе си, ще се радвате на романтика и хармония. Въпреки че ще се радвате на положителни вибрации, някои разногласия с по-възрастни членове на фамилията могат да доведат до хаос във връзката ви. Не се поддавайте на провокации и прекарвайте повече време насаме с партньора си. Търсите любов? Звездите са на ваша страна, а възможности няма да ви липсват.

Скорпион

Юли ще бъде чудесен месец за обвързаните Скорпиони, за някои дори ще е изненадващ с новина за бебе. Въпреки че месецът може да започне с някои разногласия, с всеки изминал ден ще успявате да изчистите недоразуменията. Необвързаните също ще имат шанс за ново начало, намирайки партньор на социални събития.

Коментирай