Интимно

Любовен хороскоп за юли

Любовта ще бъде интересна

28.06.2019г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лятото е в разгара си, любовта също. Юли месец ще ни донесе поводи за радост, но няма да липсват разочарования и изпитания. Повече за това какво ви очаква в любовен план според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Когато става въпрос за любов, емоционалната Венера и Марс увеличават нуждата ви от нея, а любовта е силна. Ако сте си правили планове за парти с приятели през юли, по-добре се откажете от тях. С любимия човек ще искате да бъдете сами, а и това наистина е необходимо на връзката ви. Тези от вас, които са необвързани ще търсят нова любов, само защото се нуждаят от това някой да ги обича. Най-добрите дни за любовни вълнения са 12, 23 и 26 юли.

Телец

Когато става дума за любов, Телците ще бъдат водени повече от чувствата си, отколкото от разума, тъй като вашата управляваща планета Венера и страстният Марс, влизат в трети дом на комуникацията. Възможно е определена ситуация да ви разстрои. Нещо, което ви е звучало вълнуващо, ще се окаже не толкова хубаво. С любимия човек ще осъзнаете, че материалното не се нуждае толкова от вниманието ви.

Ако търсите любов, може да се окаже, че юли ще ви донесе краткотрайни флиртове, но не и нещо сериозно.

Физически и емоционални причини за ниско либидо

Близнаци

По отношение на любовта няма да имате проблеми през този месец. Въпреки че в първите дни на юли вие ще бъдете по-доминиращата половинка, в края на юли, хармонията ще се нормализира, двете страни ще сте склонни да правите компромиси. Очаква ви хубаво време със семейството, ще се радвате и на романтика.

Рак

С партньора ще прекарате повече време заедно. Това може да е свързано с хоби, забавление, пътувания и ще се отрази положително на връзката ви. Като цяло, юли ще ви донесе спокойствие в любовта. Избягвайте споровете с по-възрастните членове на семейството, които могат да окажат влияние върху връзката ви.

Коментирай