Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 юли

Ще усетим подкрепата на Венера

02.07.2019г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Възможно е да има затишие и леко объркване в любовния ви живот. В случай, че нямате любов насреща, може да започнете да се съжалявате. Не се оставяйте в капана на негативните мисли. Използвайте времето, за да помислите какво бихте дали, когато се появи специалната личност в живота ви. Съсредоточете се върху преследването на всичките си други цели. Любовта ще дойде! Ако вече се намирате във връзка, ще се радвате на хармония с любимия човек.

Физически и емоционални причини за ниско либидо

Дева

Ако сте необвързани, може да благодарите на планетата на любовта Венера, която ще ви помогне да имате повече добри перспективи пред себе си. Възможно е да се случи нещо, което да ви накара да се чувствате изключително щастливи, ще остави във вас усещането за удовлетвореност. Обвързаните Деви ще бъдат въодушевени от нещо специално, което любимият човек ще направи за тях.

Везни

Уважаеми Везни, през първите дни на юли, ще почувствате прилив на енергия за повече удоволствия с приятели. Може да се появи сексуално желание, което ще ви обърка малко или много. Насладете се на моментите, но ако не сте привлечени от тази личност, внимавайте със смесените съобщения. Тези от вас, които вече имат любим човек до себе си, нека се отдадат на повече романтика, планетите ще ви го позволят.

Знаци, че сте срещнали вашата сексуална душа

Скорпион

Някои Скорпиони може да се окажат влюбени в личност, която приемат като за свой ментор, съветник. Изглежда, че и отсрещната страна не е безразлична към вас. Ако и двамата сте необвързани и привличането е взаимно, единственото, което може да ви спре е да мислите за някакъв вид възприемана граница. Дали вие не създавате пречките пред себе си? Ако е така, време е да помислите по въпроса.

Коментирай