Интимно

3 съвета за откриване на любовта отново

Какво да промените в себе си

14.07.2019г. / 10 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

След поредната провалена връзка вероятно си мислите, че нещо не ви е наред или че съдбата ви се подиграва. Толкова искрено желаете да сте щастливи и да откриете любовта, а съдбата все някак намира начин да ви зашлеви шамар. 

6 сигурни знака, че това е любов от пръв поглед>>>

Време е да помислите сериозно върху поуките, които трябва да си вземете от опита дотук. Понякога човек не си дава сметка колко малко анализира собственото си поведение и какви грешки допуска, за да отдалечава щастието си от самия себе си. 

Кои са трите основни неща, които е време да направите, за да откриете любовта?

Цитати за истинската любов, които ще стоплят сърцето ви>>>

Знайте стойността си

За да сте щастливи най-важно от всичко е да знаете цената си не в материален, а в емоционален план. Ако не цените сами себе си, рискувате да допускате партньорите, които избирате, да ви подценяват. Ако познавате добре стойността си ще е много по-лесно за вас да не допускате да ви подценяват, да се отнасят с вас с по-малко, отколкото заслужавате. Другата дума, с която може да се опише знанието за себе си е мъдрост. Подхождайте мъдро към избора, който правите, за да сте щастливи. Връзките ви до голяма степен се определят от това как приемате сами себе си, за да ви приемат и другите. 

4 знака, че между вас се заражда любов>>>

Не се опитвайте да променяте половинката си

Много често хората бъркат любовта и влюбването с представата си за човека. Те му приписват качества, които не притежава. След време, когато осъзнаят, че той не е това, което са си представяли или са си внушавали, че е, отношенията започват да страдат. Бъдете наясно от самото начало със своята личност и тази на партньора си. Опитвайте се да гледате възможно най-трезво без розови очила, за да няма неприятни изненади. Защото, когато нещата се задълбочат и започнете да виждате неща, които не харесвате, рискът да започнете кампания по промяна на партньора си, е голям. Много хора го правят и това не завършва добре за нито един от партньорите. 

Цитати за любовта и брака, които ще ви развълнуват>>>

Продължавайте да се учите

Не забравяйте, че от всяка провалена връзка можете да научите много за себе си и за очакванията си от партньорите и връзките си. Най-важното е с всяка следваща крачка да надграждате вкуса си и да извличате всички необходими за вашето бъдещо щастие поуки. Връзките са сложен механизъм, който изисква анализ, осмисляне, компромис, раздаване от себе си, получаване от партньора, всеотдайност и отвореност на съзнанието. 

Коментирай