Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 юли

Объркване в любовта

09.07.2019г. / 17 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Разговор с любимия човек може да ви изправи пред повече въпроси, отколкото да ви предостави отговори. Възможно е да осъзнаете, че по определена тема няма как да постигнете съгласие с него. Ще се замислите дали наистина може да продължите напред заедно. Не вземайте окончателно решение сега, но започнете да обмисляте от всички ъгли връзката ви.

Признаци, които разкриват кой може да ни изневери

Козирог

За съжаление и за Козирозите любовта няма да бъде лесна тази седмица. Слънцето се движи през вашия партньорски сектор, което от една страна е добре. Лошото е, че не сте готови на компромиси спрямо половинката си. Имате желание да контролирате, което само ще навреди на връзката ви.

5 причини още да не сте открили сродната си душа

Водолей

Конфликтите и объркването на мислите ви ще управляват седмицата по отношение на любовта. С влизането на Марс в сектора на връзките ви, връзката ви ще бъде най-важният ви приоритет. За съжаление, Меркурий със своята ретроградна позиция, може да ви подведе да кажете нещо, за което ще съжалявате.

Риби

Рибите ще пренебрегнат някои отдавнашни знаци. Вие обичате да живеете в света на мечтите и любовните емоции ще ви заслепят. Предпочитате да се фокусирате върху красивото, а не върху проблемите. Ще бъдете неприятно изненадани. Време е да направите нещо по въпроса.

Коментирай
Здраве и красота