Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Любовта няма да върви гладко

17.07.2019г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Финансови въпроси ще вълнуват обвързаните представители на зодията. Вероятно половинката ви ще е тази, която ще трябва да поеме тежестта на семейните разходи, ако сте решили да се разделите с работа, която не ви носи удовлетворение. Ще бъдете благодарни за подкрепата на любимия човек. Въпреки напрежението не забравяйте за романтиката.

Козирог

Лунното затъмнение, както и позицията на Сатурн и Плутон към Венера, може да доведе до любовно объркване и някои от вас да си помислят дори за прекратяване на връзката. Половинката ви може да е на различно мнение и да иска да промени любовния климат, разсейвайки тъмните облаци. Любовта никога не е лесна, особено тази седмица.

Мъдри мисли на Петър Дънов за живота, любовта и здравето

Водолей

Любовният живот на Водолеите няма да върви по начина, по който им се иска. Може да осъзнаете, че вие сте били пречката за вашия хармоничен любовен живот. Изолирането, реакциите ви на самозащита само ще ви накарат да се почувствате по-самотни. Време е да преосмислите поведението и настройката към живота си.

Риби

В любовта има моменти, в които сме печеливши и такива, в които губим. В случай, че тази седмица любовта ви донесе разочарование, не забравяйте, че те идват от партньора ви. Възможно е романтичните ви очаквания да не се оправдаят, по начина, по който сте се надявали. Приемете всичко това като нещо, което ще ви направи по-силни. Ще осъзнаете, че всъщност не сте загубили нищо, за което си заслужава да страдате.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
glendaels ( преди 4 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
mdaaa, okolo men niama zima i ot rabota edva si vdigam glavata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати