Интимно

10 знака, че той иска сериозна връзка с вас

Действията говорят за неговите мисли

23.07.2019г. / 06 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Влюбим ли се, винаги ни измъчва една мисъл – дали ще създадем връзка с въпросния мъж и колко време ще продължи тя. Нерядко сами се поставяме в заблуда и губим време с някого, който няма да отговори както бихме искали на чувствата ни. Но има 10 знака, показващи, че човекът, към когото изпитвате силни чувства би създал сериозна връзка с вас. Ето кои са.

1. Прозрачност

Искрената любов трябва да вдъхва честност между партньорите. Ако човекът до вас изпитва искрени чувства, той ще бъде откровен в общуването с вас. Обърнете внимание на този първи признак.

2. Интерес към личността ви

Когато един мъж има желание да създаде дългосрочни взаимоотношения с вас, ще иска да знае повече за вас като жена, личност. Няма да се отегчи да води разговори с вас, които да му помогнат да разбере повече от това, което го интересува.

5 неща, които пречат на жените да са щастливи във връзката си

3. Откритост на намеренията

Още един знак, който подсказва, че той има сериозни намерения към вас е откритостта на намеренията му. Ако той ви иска до себе си, никога няма да ви постави в състояние на несигурност, а ще говори за плановете си, в които вие присъствате като негова партньорка.

4. Спазва обещанията си

Всяка жена иска да има до себе си мъж, който да спазва думата си, но за жалост не всеки партньор може да ни даде желаното. Но има и такива мъже, които уважават чувствата на партньорката си и спазват дадените обещания, а в случай, че нещо ги възпрепятства ще споделят, но не биха дали празни надежди.

Защо мъжете обичат да се гушкат

5. Вие сте неговият приоритет

В известен смисъл това е и спазването на обещанията. Той наистина е загрижен за вашите чувства, а и обича да бъде в компанията ви. Няма съмнение, че иска нещо повече от секс.

6. Действията говорят за неговите мисли

Не думите, а действията разкриват какъв е един човек. Искреността на любовта също прозира в това, което прави партньорът ни. Всеки може да каже мили думи, да обещае, да подвежда, но... след това ще търсим нещо, с което всичко казано да е подплатено, а това са действията.

20 знака, че сте идеална двойка

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
obojavam prekrasen muj , edin goliam i hubav bliznak ot bankia. tova e moiata me4ta
отговор Сигнализирай за неуместен коментар