Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 юли

Очаква ни романтика

22.07.2019г. / 19 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Наличието на Марс, Слънцето и Венера в знака на Лъв ще ви донесе много положителни романтични вибрации. Марс ще заеме добра позиция и към Юпитер, който сега е във вашия сектор на любовта. Това е аспект, който говори за голям потенциал за правене на любов. Отдайте се на хубавите моменти.

3 причини жените да тласкат мъжете си към изневяра

Дева

Когато става въпрос за любов, много неща ще се случват и вие ще бъдете изключително щастливи за развитието на събитията. Хубаво е обаче външният свят да не знае подробности за любовния ви живот. Това ще добави повече романтика и страст между вас и обекта на вашето желание или половинката ви, ако сте в сериозна връзка.

Везни

Дали не се затваряте пред романтичните възможности, които има пред вас? Защо? Може би не вярвате, че наистина заслужавате великолепната любовна история, която виждате да се развива в живота на други хора. Откажете се от негативните мисли. Тази седмица любовта няма да ви остави друг избор, освен да скочите смело в нея.

3 съвета за откриване на любовта отново

Скорпион

Някои от вас са толкова влюбени в някого, че ще искат да го изкрещят. Ще ви бъде невъзможно да запазите чувствата сив тайна. Няма да се страхувате от това колко сте уязвими и вашата скрита природа ще се отпусне достатъчно, за да изпита радостта от безгрижна романтика по начин, който обикновено е чужд за вас. Прегърнете любовта!

Коментирай
Свободно време