Интимно

Венера в Лъв – време за любов и подмяна на енергията

Какво да очаква всяка зодия

31.07.2019г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирозите също ще изпитат положителното влияние на планетата на любовта. Чарът ви няма да остане незабелязан, както ако сте обвързани, така и ако търсите своята половинка. Но опитайте се да бъдете и малко мистериозни, това ще ви направи още по-желани. Някои от Козирозите могат да получат и добри финансови приходи.

13 суеверия, за които няма обяснение

Водолей

Ако очаквате да се влюбите, Венера има други планове за вас, Водолеи. Обвързаните представители на зодията могат да се замислят върху искрата, която липсва от известно време във връзката им. Звездите ви съветват по-често да казвате „обичам те“. Необвързаните може да попаднат на таен обожател, но няма да се примирят с нещо по-малко от това, към което се стремят в любовта.

Риби

Празнувайте ежедневните си победи, Риби! Венера е тук, за да ви напомни да живеете живота си с радост, без значение дали става въпрос за нова любов, промяна в начина на живот. Ако сте необвързани, възможностите за нова любов не са малко, но имайте предвид, че тази област на вашата диаграма управлява ежедневния ви живот. Така че независимо дали ще флиртувате, емоциите ще окажат влияние върху всичко останало в ежедневието ви.

Коментирай