В първите дни на август Слънцето ще огрее любовта и това ще се усети. Влюбените представители на зодиака ще могат да задълбочат взаимоотношенията си. Някои от необвързаните ще имат добри перспективи за нови познанства. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако някога е имало време в живота ви, когато наистина сте вярвали в силата на любовта, това време е сега! Слънцето и Венера се движат през вашия любовен сектор и ще бъдат под прекрасен ъгъл спрямо експанзивния Юпитер. Когато става въпрос за романтика, няма да останете разочаровани. Но комуникацията е най-важната съставка във всяка връзка. Сега ще ви е по-лесно от всякога да кажете това, което ви се иска.

Месечен хороскоп за август

Телец

Ако отскоро се срещате с някого, то за вас ще бъде от особено значение мнението на близките ви за този човек. За щастие, другите ще одобрят партньора ви, което ще ви накара да се чувствате още по-добре. Необвързаните Телци имат шанс за ново познанство. В случай, че сте сериозно обвързани, ще се радвате на романтика с любимия човек.

Близнаци

С партньора ви ще се чувствате така, сякаш имате идеалната връзка. В първите дни на август ще се радвате на безупречна комуникация, връзката ви ще може да премине на следващо ниво. Готови сте да растете заедно с любимия човек. Ще вземете важно решение, което ще доведе до положителни събития. Необвързаните Близнаци не ги очакват промени в любовта.

Любовен хороскоп за август

Рак

Социални и активни, някои от Раците ще почувстват влечение към техен приятел, както и той към тях. Ще им хареса вниманието на отсрещната страна, но сякаш няма да са напълно сигурни дали имате добра съвместимост, когато става въпрос за романтика и любов. Не бързайте с крайното решение. Ако вече имате сериозна половинка до себе си, отдайте се на повече романтика.