Интимно

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Романтични или флиртуващи ли сте

07.08.2020г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвът е сила, с която всеки трябва да се съобразява. Родените под този знак обичат да бъдат под светлините на прожекторите. Що се отнася до любовта, Лъвовете обичат флирта, дори когато имате сериозна връзка. Въпреки това има какво да предложат на половинката си. Те са забавни, чаровни, харизматични. Нуждаят се от партньор, който да може да се справи със силната им природа.

Как мъжът от зодия Лъв показва, че ви харесва

Дева

Аналитични и педантични, такива са Девите. Готови са да отворят сърцето и душата си за тези, които обичат. Но не се впечатляват толкова лесно. Отсрещната страна трябва да ги впечатли с интелект, чар и сила на характера. Девите са придирчиви за това с кого излизат. Чакат специалният човек да се появи в живота им, но не значи че през останалото време не се забавляват с краткотрайни връзки.

Везни

Везните се стремят към постигането на баланс и стабилност в живота и любовта. Търсят партньор, който не се страхува да бъде себе си, който не предизвиква драми, не прави сценки и знае какво иска от живота. Везните не си падат по игричките, а се нуждаят от истинска любов. Те са родени миротворци, така че се нуждаят от половинка, която не предизвиква отрицателни вълнения в живота им.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne bilo ot li4noto razbirane za liubov , ami sus zodiite 6te se opravdavame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар