Интимно

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Романтични или флиртуващи ли сте

07.08.2020г. / 17 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Скорпионите са безкрайно мистериозни. Душата им е дълбоко море от чувства, които рядко споделят. Излъчването им е на силна личност, която е независима и съблазнителна. Имат нужда от партньор, който да ги приема сериозно, да ги кара да се чувстват комфортно, да могат да изразяват пред него свободно мнението си. Скорпионите търсят любим човек, който да разбира техните емоции, без да ги кара да се чувстват виновни за тях.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Стрелец

Стрелецът понякога може да е доста неспокоен и да прескача от връзка във връзка. Родените под тази зодия имат голямо сърце и се грижат за другите, но понякога могат да си тръгнат без да кажат защо напускат връзката. Стрелците имат приключенски дух и в любовта търсят половинка, която да носи същите черти на характера, както и някой, който да им отговаря емоционално.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Козирог

Козирозите са лоялни и работохолици. Ето защо се нуждаят от половинка, която да им покаже и забавната страна на живота. Родените под този зодиакален знак обикновено са интровертни и сериозни. Любимият им човек трябва да добави повече хумор, свобода към живота им, който да им покаже напълно нова перспектива. Козирозите не харесват игричките, а се стремят към създаването на сериозни любовни взаимоотношения.

Снимки: istock

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ne bilo ot li4noto razbirane za liubov , ami sus zodiite 6te se opravdavame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар